середу, 11 травня 2016 р.

Визначення результатів ЗНО

Обробка бланків відповідей та визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання учасників зовнішнього тестування з української мови та літератури, математики та історії України здійснюватиметься з 6 травня до 26 травня 2016 року.
Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, математики та історії України відбудеться не пізніше 26 травня 2016 року.
Розгляд апеляційних заяв щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики та історії України розпочнеться з дня офіційного оголошення результатів.
Оголошення результатів учасників зовнішнього незалежного оцінювання з інших предметів відбудеться не пізніше 25 червня 2016 року.
Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись починаючи з дня оголошення результатів кожного тесту.
Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 14 червня до 4 липня 2016 року.
Оголошення результатів учасників додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 8 липня 2016 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар