неділю, 21 лютого 2016 р.

Конкурс-захист 2016

Мала академія наук України – це вагома ланка позашкільної освіти учнівської молоді, яка з року в рік дає можливість обдарованим дітям заявити про себе, представляючи на розсуд журі конкурсу–захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН власне дослідження. Це перше наукове відкриття може бути зовсім крихітним, але воно потребує ґрунтовних знань з базового предмета та глибокого вивчення наукової літератури з досліджуваної теми, неабиякої працьовитості та наполегливості.
21 лютого 2016 року відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. На конкурс було представлено 4 роботи з відділень філософії та суспільствознавства, математики, хімії та біології учнями 11 класу Плетеноташлицької ЗШ І-ІІІ ступенів Маловисківської районної ради Кіровоградської області.
У відділенні математика приймали участь дві учениці 11 класу, Данилко Олена нагороджена грамотою з загальною кількістю балів «56» у секції «Прикладна математика» і Пономаренко Вікторія,  секція «Математика» виборовши ІІІ місце з загальною кількістю балів «75», педагогічний керівник Миколенко Аліна Володимирівна.
У відділенні філософії та суспільствознавства приймав участь Мосузенко Вадим, учень 11 класу  секція «Правознавство» виборовши ІІІ місце з загальною кількістю у 76 балів, науковий керівник Зеленський Сергій Миколайович.
У відділенні хімії та біології приймав участь Цирфа Сергій, учень 11 класу,  секція «Біологія людини», посівши 8 місце по рейтингу, з загальною кількістю балів «59,5».
Вітаємо всіх учасників із закінченням ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Немає коментарів:

Дописати коментар