середу, 23 вересня 2015 р.

Програма UP-STUDY Навчання в Польщі

Представництво польських ВУЗів та група освітніх компаній в Україні запрошує учнів-випускників 10-11 класів на Перший етап щорічної регіональної освітньої виставки-презентації, яка відбудеться 17 жовтня 2015 року за адресою: м. Кіровоград, вул. Преображенська, 79А, другий поверх) - Конференц-зал Торгівельно-Промислової Палати. В рамках виставки діти та їх батьки матимуть змогу отримати інформацію про можливості вступу до ВНЗ близького зарубіжжя, дізнаються про гранти та стипендіальні програми для українців, а також зможуть поспілкуватися із українськими студентами, які вже здобувають освіту за кордоном.
UP-STUDY організовує найбільшу освітню подію польської вищої освіти в Україні – презентацію 14-ти найрейтинговіших університетів сусідньої Польщі, які пропонують кращі та актуальні на ринку праці освітні напрямки: менеджмент, логістика, журналістика, маркетинг, міжнародні відносини, дизайн, філологія, право, соціологія, внутрішня безпека, косметологія, фінанси, економіка, архітектура та інші.
- ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ. — ВХІД ПО ЗАПРОШЕННЮ АБО ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ ЗА ТЕЛЕФОНАМИ: (098) 399-69-05 (050) 292-60-05 — ВХІД БАТЬКІВ БЕЗ ДІТЕЙ НЕ МОЖЛИВИЙ! (ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ — ВИПУСКНИКИ ШКІЛ ТА ЇХНІ БАТЬКИ).

Більше інформації на сайті: http://up-study.net/uk/.

Немає коментарів:

Дописати коментар